Adatkezelési tájékoztató:

A Buzál Anikó egyéni vállalkozóval kapcsolatba került ügyfelek adatait kizárólag célhoz kötötten, az adott megbízás végrehajtása miatt, annak időtartamában bizalmasan kezelem, harmadik fél irányába nem továbbítom, minden részfeladat elvégzése az ügyféllel történt egyeztetés szerint, és a hozzájárulásával történik.

A rám nézve kötelező törvényi előírásoknak maradéktalanul eleget teszek, így az ügyekkel kapcsolatos adatokat azok minősítése szerint a törvényben előírt megőrzési, tárolási időn belül visszakereshető módon irattározom.

Az oldalon található kapcsolatfelvételi adatlap egy e-mailt generál az info@petesejtdonor.hu e-mail címre. Ez kizárólag a kapcsolatfelvételt szolgálja, átadott név, e-mail cím nem kerül semmilyen más célra (pl.: marketing) felhasználásra.

Vállalkozásom megbízói körében marketing tevékenységet nem folytatok, adatot a weboldalon nem gyűjtök, erre informatikai rendszert nem üzemeltetek. Számomra kiemelten fontos az ügyfél és az Ő adatainak biztonsága, a tanácsadói munka során a teljes diszkréció és a titoktartási normák betartása.

Budapest, 2019.

  Copyright © 2019, Buzál Anikó